Marlous  van  Deelen

 Omkijken naar jezelf

Twee dagen complete aandacht voor elkaar, voor het vitaliseren en verdiepen van je relatie, voor liefde en passie! Een exclusief geschenk aan jezelf en je partner.

Relatie vitalisatie weekend   

Deze intensieve relatie vitalisatie tweedaagse haalt jullie even helemaal uit je dagelijkse beslommeringen zodat jullie je aandacht compleet aan jezelf en elkaar kunnen geven. Deze onversneden aandacht werkt op een diepe en snelle manier. Die kan soms spannend zijn maar is gericht om juist te ont-spannen.

Deze tweedaagse met voor- en nazorg is geschikt voor stellen die beiden graag willen werken aan het vitaliseren van hun relatie; een verbetering en verdieping van de relatie, elkaar beter willen leren begrijpen, gevoelens en emoties willen bespreken, vertrouwen herwinnen, intimiteit en seksualiteit leren bespreken en beleven. Kortom nader tot elkaar komen.

Wat kunnen jullie verwachten van deze relatie vitalisatie tweedaagse:

Voorzorg. We starten met kennis maken en we onderzoeken met elkaar waar jullie tegen aan lopen en welke vragen jullie hebben. Daarin komt ook ieders persoonlijke verhaal, vragen, wensen, verwachtingen aan bod. We kijken ook vast naar de toekomst: wat willen jullie graag bereiken, hoe willen jullie dat je relatie eruit komt te zien? Deze eerste fase kan in een apart intakegesprek plaats vinden of bijvoorbeeld op de avond, voorafgaand aan de tweedaagse.

We zorgen tijdens de tweedaagse voor een juiste balans tussen inspanning en ontspanning door twee sessies van anderhalf a twee uur op dag 1 en een sessie op dag 2 te plannen. Daar tussendoor is er ruimte om (o.a. door opdrachten) te integreren wat er in de sessies aan de orde is gekomen. en natuurlijk is er dan ook tijd om te genieten en te ontspannen. Tegenover ons huis ligt het Schollebos en even verderop het natuurgebied Hitland waar je lekker uit kunt waaien.

Voor de periode na de tweedaagse krijgen jullie nog tips en opdrachten mee die jullie helpen wat jullie ervaren en geleerd hebben in te bedden in jullie dagelijks leven. Daarnaast maken we na zes weken nog een afspraak om de verandering te ondersteunen.
Jullie ontvangen het boek 'Houd me vast', van Sue Johnson. 
Deze tweedaagse verzorg ik eventueel samen met mijn levenspartner Andre Stip to the point

De planning van de tweedaagse kan liggen tussen de donderdagavond en de zondag.

Jullie logeren in onze airbnb die ook dienst doet als praktijkruimte. Dit huisje is van alle gemakken voorzien en jullie hebben volledige privacy. Je kunt ervoor kiezen om een, twee of drie nachten te verblijven.

Bel of mail gerust voor meer informatie.