Marlous  van  Deelen

 Omkijken naar jezelf

vrouwelijk vuur, (daad)kracht, zachtheid, compassie, sensualiteit

VrouwenWerk

Er wordt in onze wereld veel van ons vrouwen gevraagd en we zijn vaak ook in staat om veel te bereiken. We worden steeds opnieuw uitgedaagd om ons in al onze rollen te ontwikkelen, te profileren en te handelen. Niks mis mee. De vraag is op welke wijze je daarin in contact bent (gebleven) met jezelf. Op welke manier je gevoelig bent voor wat er binnen in jou leeft, jouw verlangens en behoeften. 

VrouwenWerk ondersteunt vrouwen - op een ervaringsgerichte en inspirerende wijze - om op een gezonde manier in contact te komen met hun vrouwelijk vuur, hun (daad)kracht en zachtheid, compassie, sensualiteit en seksualiteit. Het is voor vrouwen die zich willen bezinnen, hun leven willen bezien en bezielen en hun bestemming willen vinden. 

Je leert vertrouwen op dat je er mag zijn als vrouw, dat je precies goed bent zoals je bent, en dat je jezelf moeitelozer in de wereld mag zetten: niet vanuit alle verwachtingen, doordouwen en alle ballen maar in de lucht houden tot je er bij neervalt maar je leven vorm geven vanuit je vrouwelijke wijsheid, kracht en zachtheid. Je leert daarbij met compassie naar jezelf kijken en op een liefdevolle manier gezonde grenzen te hanteren.

Het doel is uit je hoofd en meer in je lijf komen, dat je willen, voelen, denken en doen steeds meer met elkaar in overeenstemming komen waardoor je zingeving ervaart en je je energieker zult voelen. Je zult steeds beter leren onderscheiden wat jou energie geeft en wat energie van je neemt - hoe je dat concreet in je lijf kan waarnemen - waardoor je betere keuzes kunt maken. Je komt in contact met je plezier en levenslust!

Als 'het avontuur roept', de momenten dat je het anders wilt in je leven, zullen gevoelens van weerstand, onzekerheid en eenzaamheid kunnen ontstaan. VrouwenWerk helpt je om in de bedding van de groep je mogelijkheden te ontdekken, de stappen te zetten die nodig zijn, die jij wilt maken, die passen in jouw situatie en op jouw tempo. 

Maar ook het plezier dat het delen van wat ons bezig houdt met andere vrouwen, hoe helend en versterkend dat werkt! Dat lijken we bijna vergeten te zijn in onze huidige individuele maatschappij, waardoor we het gevoel hebben dat we alleen staan en het alleen moeten doen. Dat hoeft niet.

Verschillende universele vrouwenthema’s zullen aan bod komen,

Universele vrouwenthema's

moeite met grenzen
je lijf niet (meer) voelen
gevoelens van kwetsbaarheid, 
eenzaam voelen, jezelf 'kwijt zijn'
gevoelens van onmacht, boosheid
teveel ballen in de lucht
je staande moeten houden
fysiek en mentaal moe zijn
vrouwzijn, intimiteit en seksualiteit
je rol in je relatie(s)
je wil een nieuw antwoord op je geschiedenis

Wat levert het je op

gezonde grenzen (h)erkennen en hanteren 
je lijf  leren kennen
liefdevol, compassie met jezelf
vertrouwen op je vrouwelijke kracht en zijn
verbinding met je vrouwelijk innerlijk, je vuur
leren uiten van gevoelens en verlangens
stevigheid en zelfvertrouwen
verbinding met speelsheid, sensualiteit en seksualiteit
het verhaal van je toekomst leren kennen
plezier en verbondenheid voelen
nieuwe perspectieven op je vrouw zijn


Lees hier verder over mijn inspiratie

Agenda